Postet nga: Komuna

‘Lëmshi’ në dy rrugët në jug të Mitrovicës me ndërtimet, gropat dhe kanalizimin - Pamje

Punimet e lëna në gjysmë afër shkollës, balta pas reshjeve në rrugë,  fluksi i makinave, problemi me kanalizim janë vetëm disa nga telashet me të cilat ...

Kaçaniku pritet të bëhet me Muze të Qytetit

Drejtoresha e Kulturës në Kaçanik, Hafize Sallahi ka treguar se punimet për ndërtimin e Muzeut të Qytetit kanë filluar dhe janë në fazën fillestare.

Punimet pa leje ujore në urën për këmbësorë tek Liqeni Akumulues, rasti denoncohet në Prokurori

Ka disa javë që punimet në urën që lidh të dy anët e liqenit akumulues në pjesën ky fillon ky liqe në qytetin e Mitrovicës Jugore ...

E kujt është ndërtesa komunale në Mitrovicë të Veriut?

Një ndërtesë në Lagjen multietnike të Boshnjakëve në Mitrovicë të Veriut u bë të martën shkak i mosmarrëveshjeve mes autoriteteve lokale dhe Listës Serbe - ...

Banorët e disa fshatrave të Ferizajt pa ujë të pijshëm, fabrika e ujit ende jashtë funksionit

Ndërtimi i fabrikës së ujit në fshatin Talinoc të Muhaxherëve kishte filluar më 1 korrik të vitit 2020, nga e cila pritet të furnizohen me ujë një pjesë e ...

Objekti që s’i ngjason Shtëpisë së Kulturës në Lipjan – VIDEO

Në rrugën “Komandant Kumanova”, në hyrje të qytetit të Lipjanit, ndodhet objekti i njohur si Shtëpia e Kulturës.

Qytetarët të shqetësuar për shterjen e Ibrit, institucionet në Mitrovicë me qëndrime kundërthënëse

Komuna e Mitrovicës së Jugut ditë më parë kishte njoftuar për shterjen e lumit Ibër në këtë komunë.

Punimet e papërfunduara afër shkollës, konsiderohen rrezik për fëmijët në ‘Ulpianë’ të Prishtinës

Mospërfundimi i punimeve për vendosjen e sinjalistikës në afërsi të vendkalimit të këmbësorëve që gjendet afër shkollës fillore “Hasan Prishtina” në ...