Postet nga: Internews Kosova

Internews Kosova publikon raportin ‘Diskriminimi sistematik në hapësira dhe punësim’

Internews Kosova ka prezantuar raportin “Diskriminimi sistematik në hapësira dhe punësim”.

Internews Kosova publikon sot raportin 'Diskriminimi sistematik në hapësira dhe punësim'

Internews Kosova publikon Raportin me gjetjet e montorimit të politikave kundër diskriminimit.

Prezantohet raporti "Raportimi i mediave mbi marrëdhëniet mes Kosovës dhe Serbisë: Konflikt apo bashkëpunim"

Raportimi i mediave në kohë krizash mes Kosovës dhe Serbisë ishte tema e raportit që u prezantua sot në hapësirën e “Media Centar” në Çagllavicë.

Thirrje e hapur për grante gazetareske si pjesë e projektit 'Nxitja e shkëmbimit ndërkulturor mediatik si një hap drejt procesit të pajtimit mes Kosovës dhe Serbisë'  

Thirrje e hapur për grante gazetareske si pjesë e projektit 'Nxitja e shkëmbimit ndërkulturor mediatik si një hap drejt procesit të pajtimit mes Kosovës dhe Serbisë...

Internews Kosova hap thirrjen për mësimdhënës të gjuhës serbe

Internews Kosova është në kërkim të plotësimit të pozitës së lirë:

Internews Kosova hap thirrjen për kurs të gjuhës serbe për gazetarët shqiptarë

Internews Kosova (I/KS) shpall thirrjen për një kurs të ri për shqip – serbisht, si pjesë e projektit “Nxitja e shkëmbimit ndërkulturor mediatik”, të financuar nga ...

Mbahet diskutimi rreth trajtimit të pacientëve jashtë institucioneve publike shëndetësore

Problemet e vazhdueshme në Fondin e Sigurimeve Shëndetësore, përkatësisht programin për trajtim jashtë vendit të pacientëve, u trajtuan të hënën në një ...

Kryetari i Gjykatës Supreme vlerëson raportin ‘Imuniteti i Korrupsionit’ të hartuar nga BIRN dhe Internews Kosova

Kryetari i Gjykatës Supreme të Kosovës, Enver Peci, ka thënë se raporti vjetor i monitorimit të gjykatave ‘Imuniteti i Korrupsionit’ është një raport që precizon se të ...