Postet nga: Internews Kosova

Albulena Haxhiu për raportin “Imuniteti i Korrupsionit”: BIRN dhe I/KS po bëjnë punë kualitative për sistemin e drejtësisë

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, sot ka marrë pjesë në konferencën e Rrjetit Ballkanik për Gazetari Hulumtuese dhe Internews Kosova, ku u publikua raporti i 16-të i ...

Thirrje për Aplikime: Programi i Bursës për Shkrimin e Storieve bazuar në të Dhënat Gjyqësore

BIRN Kosova ka hapur konkursin për aplikime për storie analitike gazetareske si pjesë e projektit “Të dhëna për luftimin e narrativave të dëmshme mbi gjyqë...

Sonte raporti “Përkëdhelja e Korrupsionit”, që përmban analizën e 40 aktgjykimeve dënuese të korrupsionit gjatë vitit 2020

Sonte në “KallxoPernime” në praninë e krerëve të institucioneve të drejtësisë shfaqen të dhënat e raportit të monitorimit nga organizatat “BIRN” dhe “Internews Kosova”.

KPK, FOL, Internews Kosova dhe Debate Center nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), Fol, Internews Kosova dhe Debate Center sot kanë nënshkruar memorandum mirëkuptimi.

Nxënësit nga Prishtina trajnohen në fushën e gazetarisë

KALLXO.com të shtunën dhe të dielën hapi dyert për rreth 17 nxënës nga Prishtina që në një vizitë studimore panë nga afër funksionimin e ...

Mbi 500 persona u trajnuan nga BIRN dhe Internews Kosova në vitin 2019

35 trajnime me mbi 500 pjesëmarrës u organizuan gjatë vitit 2019 nga organizatat bashkëpunëtore, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese (BIRN) dhe Internews Kosova.

Nxënësit nga Gjilani trajnohen në fushën e gazetarisë

KALLXO.com të shtunën dhe të dielën hapi dyert për rreth 20 nxënës nga Gjilani që në një vizitë studimore panë nga afër funksionimin e ...

Nxënësit nga Mitrovica trajnohen në fushën e gazetarisë

17 nxënës nga Mitrovica vizituan zyrën e KALLXO.com, ku panë nga afër funksionimin e një redaksie mediale.