Postet nga: Internews Kosova

KPK, FOL, Internews Kosova dhe Debate Center nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), Fol, Internews Kosova dhe Debate Center sot kanë nënshkruar memorandum mirëkuptimi.

Nxënësit nga Prishtina trajnohen në fushën e gazetarisë

KALLXO.com të shtunën dhe të dielën hapi dyert për rreth 17 nxënës nga Prishtina që në një vizitë studimore panë nga afër funksionimin e ...

Mbi 500 persona u trajnuan nga BIRN dhe Internews Kosova në vitin 2019

35 trajnime me mbi 500 pjesëmarrës u organizuan gjatë vitit 2019 nga organizatat bashkëpunëtore, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese (BIRN) dhe Internews Kosova.

Nxënësit nga Gjilani trajnohen në fushën e gazetarisë

KALLXO.com të shtunën dhe të dielën hapi dyert për rreth 20 nxënës nga Gjilani që në një vizitë studimore panë nga afër funksionimin e ...

Nxënësit nga Mitrovica trajnohen në fushën e gazetarisë

17 nxënës nga Mitrovica vizituan zyrën e KALLXO.com, ku panë nga afër funksionimin e një redaksie mediale.

Nxënësit nga Ferizaj trajnohen në fushën e gazetarisë

18 nxënës nga Ferizaj vizituan zyrën e KALLXO.com ku panë nga afër funksionimin e një redaksie mediale.

Nxënësit nga Prizreni trajnohen në fushën e gazetarisë

18 nxënës nga Prizreni vizituan zyrën e KALLXO.com ku panë nga afër funksionimin e një redaksie mediale.

BIRN dhe Internews Kosova ndalojnë vjedhjen e lajmeve të tyre

Në mbledhjen e sotme të KMShK-së, përfaqësuesit e KALLXO.com dhe Gazeta Jeta në Kosovë i kanë paralajmeruar anëtarët e saj, se prej sot nuk do ...