Postet nga: Internews Kosova

Nxënësit nga Ferizaj trajnohen në fushën e gazetarisë

18 nxënës nga Ferizaj vizituan zyrën e KALLXO.com ku panë nga afër funksionimin e një redaksie mediale.

Nxënësit nga Prizreni trajnohen në fushën e gazetarisë

18 nxënës nga Prizreni vizituan zyrën e KALLXO.com ku panë nga afër funksionimin e një redaksie mediale.

BIRN dhe Internews Kosova ndalojnë vjedhjen e lajmeve të tyre

Në mbledhjen e sotme të KMShK-së, përfaqësuesit e KALLXO.com dhe Gazeta Jeta në Kosovë i kanë paralajmeruar anëtarët e saj, se prej sot nuk do ...

KPK falenderon “Internews Kosova” për trajnimet në paraqitjen publike

Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Bahri Hyseni ka falenderuar “Internews Kosova” lidhur me projektin e përbashkët për trajnime në fushën e paraqitjes publike.

Mbahet tryeza: Mbrojtja e Konsumatorëve dhe Konkurrencës / Ku po çalon zbatimi?

INTERNEWS Kosova do të organizojë sot (e mërkurë) tryezën e diskutimit “Mbrojtja e Konsumatorëve dhe Konkurrencës: Ku po çalon zbatimi?”.

BIRN dhe Internews Kosova në përkrahje të vendimit të KGJK-së

Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese (BIRN), dhe Internews Kosova (I/KS)përmes një letre drejtuar Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK) e ka shprehur qëndrimin e ...

Internews Kosova mbajti ligjëratë me studentët e Gazetarisë

Internews Kosova sot ka mbajtur ligjëratë me studentët e gazetarisë në Departamentin e Gazetarisë të Fakultetit të Filologjisë në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Leposhtica: Rastet e korrupsionit marrin dënime tejet të ulëta

Në konferencën e organizuar nga BIRN dhe INTERNEWS KOSOVA, ku po diskutohet për publikimin e raportit të monitorimit të gjykatave, Labinot Leposhtica nga Zyra Ligjore e BIRN dhe ...