Postet nga: Gjykata në Prishtinë

Padia ndaj 'KTV' dhe Mufalil Bajqinovcit ku Hysni Hoxha kërkon 200 mijë euro, në padi përfshihen edhe KPK e KGJK

Përfaqësuesi ligjor i Hysni Hoxhës, avokati Sahit Bibaj ka bërë zgjerimin e padisë në rastin ku palë të paditura për shpifje dhe fyerje janë KTV-ja ...

Gjykimi i Çaslav Joliqit për krime lufte, dëshmitarët rrëfejnë për rrahjen çnjerëzore të bashkëvendasit të tyre nga i akuzuari

Çaslav Joliq është ulur sot sërish në bankën e të akuzuarit për të dëgjuar dëshminë e dëshmitarëve të Prokurorisë Speciale të Kosovës, ...

Dështon seanca për krime lufte kundër Çaslav Joliq

Çaslav Joliq u ul sot në bankën e të akuzuarve për t`u përballur me akuzat e ngritura nga Prokuroria Speciale për krime lufte ndaj popullatë...

Gjykata vendos për të akuzuarit që pranuan fajësinë në rastin 'Subvencionet 3'

Halit Avidaj, Bejtush Gashi, Arbër Avdiaj dhe Sadush Kabashi janë të akuzuarit në rastin “Subevencionet 3” të cilët u dënuan nga Gjykata në Prishtinë pasi kishin pranuar fajë...

Akuzohet për vjedhje të votave në 2017, nuk pranon fajësinë

Suzana Mehmeti Teneshdolli e akuzuar për falsifikim me rezultate të votimit është deklaruar e pafajshme lidhur me pretendimet e prokurorisë.

Foto nga seanca gjyqësore e datës 24.07.2023

Dështon për herë të dytë seanca ndaj 20 policëve kufitar lidhur me kontrabandimin e mallrave në veri

Rasti i 20 policëve kufitar të akuzuar liduhr me kontrabandimin e mallrave në veri të vendit edhe një herë tjetër ka dështuar të mbahet.

VIDEO - Ridvan Muharremi të mërkurën ishte në Gjykatë, avokati thotë se nuk ka informacion

Ridvan Muharremi, të mërkurën është parë në ambientet e Gjykatës Themelore të Prishtinës nën shoqërinë e dy zyrtarëve korrektues.

Enver Sekiraqa i akuzuar për nxitje në vrasje të Tirumf Rizës 30.08.2023- FOTO: Laurant Berisha- KALLXO

16 vjet nga vrasja e Triumf Rizës, shtyhet seanca gjyqësore ndaj Enver Sekiraqës

30 gushti i këtij viti shënon 16 vjetorin e vdekjes së të ndjerit Triumf Riza, i cili sipas aktakuzës së prokurorisë ishte vrarë nga Arben Berisha.