Postet nga: Gjykata në Prishtinë

Mungesa e një prej 10 të akuzuarve pamundëson mbajtjen e seancës gjyqësore në rastin “Subvencionet 3”

Mungesa e të akuzuarit S.S dhe mbrojtësit të tij Halit Shaliani pamundësuan që sot të mbahej seanca fillestare në rastin e njohur si “Subvencionet 3”. Në këtë ...

Dënimi me burgim i ish-shefit të AKI-së, flet avokati i tij

Gjykata e Prishtinës ka marrë vendim me të cilin ish-shefin e AKI-së e ka dënuar me 4 vite e tetë muaj dënim me burgim për veprën ...

Vendimi i gjykatës për dy shtetasit serbë të arrestuar në Jarinjë nën dyshimet për terrorizëm

Dy shtetasit e Serbisë, Sinisha Jevtiq dhe Ivan Sekuliq, të arrestuar më 31 maj në Jarinjë nën dyshimet për vepra penale të terrorizmit, pas kërkesës së Prokurorisë ...

Gjykata vendos për të dyshuarit për ryshfet lidhur me tenderin në MPB

Gjykata e Prishtinës ka caktuar 30 ditë paraburgim për katër të dyshuarit, zyrtarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme (MPB), A.S., B.B., N.S., ...

Kërkohet caktim i masës së paraburgimit për katër të dyshuarit për ryshfet lidhur me tenderët në MPB

Prokuroria e Prishtinës ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit për katër personat e dyshuar për tenderë në Ministrinë e Punëve të Brendshme....

Akuzohen se mashtruan shtetasit gjermanë se fituan lotari, grupi dyshohet se përfituan mbi 128 mijë euro

Ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj nëntë të akuzuarve për mashtrim me “Call Center”, të cilët po akuzohen se kanë kryer veprën penale ...

Anulohet seanca gjyqësore ndaj ish-kryesuesit të bordit të drejtorëve në trafikun Urban, Ruhan Beha

Është anuluar seanca gjyqësore ndaj ish kryesuesit të drejtorëve të Trafikut Urban, Ruhan Beha, i cili po akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare. I një...

Procesi gjyqësor ndaj ministrit Sveçla për pjesëmarrje në protestën e vitit 2013 drejt vjetërsimit

Procesi gjyqësor ku i akuzuar është ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla dhe 9 të tjerë për pjesë marrje në protestën e vitit 2013 është duke ...