Postet nga: AGIM KUCI

'Stenta 2' - Dëshmitari: Ultrazëri nuk po i tregon 6 stenta, aq sa kam paguar në spitalin privat

Dëshmitari Abaz Osmani gjatë procesit gjyqësor në rastin ‘’Stenta 2’’ e krahasoi QKUK-në me katapultën që shpërndan pacientët nëpër qendra klinike private.

Gjykimi për rastin ‘Stentat II’, dëshmitari: Babai vdiq 4 orë pas operacionit

Në vazhdimin e procesit gjyqësor, të njohur si rasti “Stenta II”, Shefket Abdullahu ka rrëfyer se si i është bërë koronarografia, si i janë vendosur stentat dhe ...

Rrëfimi i dëshmitarit në rastin 'Stenta 2'

Procesi gjyqësor në rastin ‘Stenta 2' ndaj 41 doktorëve dhe infermier, të akuzuar ka vazhduar sot në Gjykatën e Prishtinës

Ish-doganierët dënohen për marrje ryshfeti

Dy ish-zyrtarë të Doganës së Kosovës janë dënuar nga gjykata për marrje ryshfeti prej 450 eurosh.

Dështon seanca ndaj ish-inspektorit të ATK-së Nehat Zeqa

Shkak për shtyrjen e kësaj seance ishte mungesa e të dëmtuarëve-dëshmitarëve Skënder Krasniqi dhe Avdush Gashi dhe dëshmitarit Ismet Krasniqi të cilë...

Biznesmeni nga Suhareka Aziz Tafaj, akuzohet për pëvetësimin e miliona eurove

Biznesmeni Aziz Tafaj, ka tetë vite që akuzohet për përvetësimin e 2,270,524.00 eurove.

Agim Kuçi është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale

Ish-luftëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës është ftuar për intervistë nga Gjykata Speciale.

Gjyqtari në trajnim, dështon gjykimi për terrorizëm

Trajnimi jashtë vendit i gjyqtarit Agim Kuçi ka ndikuar që gjykimi për terrorizëm të dështoj të mbahet siç ishte planifikuar sot.