Postet nga: Betim Reçica

Lirohen katër zyrtarët e Ministrisë së Infrastrukturës, akuzohen për keqpërdorime në projektin e Autostradës së Gjilanit

Gjykata e Prishtinës i ka liruar nga akuzat zyrtarët e shtetit: Betim Reçica, Isa Berisha, Leonora Limani e Mirdit Emini, të cilët po akuzohen nga Prokuroria ...

Mbrohen në heshtje tre prej katër zyrtarëve të akuzuar të Ministrisë së Infrastrukturës

Është mbajtur seanca e radhës gjyqësore ndaj zyrtarëve të Ministrisë së Infrastrukurës, Betim Reçicës, Isa Berisha, Leonora Limani, Mirdit Emini, më 08.04.2024, të cilët ...

Projekti i rrugës Prizren-Prevallë, nga 2 milionë në mbi 17 milionë euro, 9 të akuzuarit deklarohen për fajësinë

 

Sekretari i përgjithshëm i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit, Betim Reqiça si i akuzuar në lidhje me rastin e segmentit "Prizren - Prevallë" - FOTO: Laurant Berisha - KALLXO.

Prova numër shtatë, pamundëson mbajtjen e shqyrtimit fillestar ndaj 10 të akuzuarve lidhur me segmentin Prizren – Prevallë

Prova numër shtatë pamundësoi që të vazhdohet me shqyrtimin fillestar ndaj 10 të akuzuarve për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe për falsifikim me dokumente, pë...

Si u ndryshua vlera e projektit të segmentit Prizren-Prevallë nga 2 milionë në mbi 17 milionë euro?

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur sot aktakuzë ndaj 10 personave për keqpërdorim të pozitës dhe autoritetit zyrtar dhe për falsifikim të dokumenteve.

Kundërthënie mes ekspertizave në rastin e tenderit të Autostradës së Gjilanit, gjykata urdhëron super-ekspertizë

Ish-sekretari i përgjithshëm i Ministrisë së Infrastrukturës, Betim Reçica bashkë me tre të akuzuarit e tjerë, ish – zyrtarët e të njëjtës ministri, Isa ...

Dështon seanca ndaj ish-zyrtarëve të Ministrisë së Infrastrukturës për tenderin e Autostradës së Gjilanit

Ish-zyrtarët e Ministrisë së Infrastrukturës, të akuzuar për ushtrim ndikimi, shpëlarje të parave si dhe keqpërdorim të detyrës zyrtare në rastin e Autostradës ...

Dëgjohet eksperti i prokurimit në seancën ndaj ish-zyrtarëve të Ministrisë së Infrastrukturës për tenderin e Autostradës së Gjilanit

Ish-zyrtarët e Ministrisë së Infrastrukturës, të akuzuar për ushtrim ndikimi, shpëlarje të parave si dhe keqpërdorim të detyrës zyrtare në rastin e Autostradës ...