Postet nga: Gjykata e Prishtinës

Paraburgim për të dyshuarin për fajde

Gjykata e Prishtinës i ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji Agron Eminit, i dyshuar për fajde.

Gjykata tregon arsyet për paraburgimin e policit

Gjykata Themelore e Prishtinës përmes një komunikate për media ka treguar arsyet për caktimin e masës së paraburgimit ndaj policit, i cili dyshohet se abuzoi ...

Greva e avokatëve, dhjetëra seanca të anuluara e të shtyra në Gjykatën e Prishtinës

Rreth 40 seanca janë anuluar e 30 janë shtyrë sot në Gjykatën Themelore të Prishtinës si pasojë e bojkotit të përgjithshëm të avokatëve.

Zgjidhja e shpejtë e rasteve në gjykata ndihmon në parandalimin e dhunës në familje

Një varg institucionesh në Kosovë po llogariten si fajtore për mosparandalimin dhe mungesë të kontrollit ndaj fenomenit të dhunës në familje.

Rasti i të akuzuarve  për kontrabandë me armë shqyrtohet në gjykatën e Apelit

Të dënuar nga Gjykata Themelore e Prishtinës, Miftar Dobraj, Artan Kelmendi, Daniell Prenrecaj e Dren Mulla, kanë parashtruar ankesat e tyre pranë gjykatës së Apelit.

Paraburgim Policit, u Kap me 5 Kg Marihuanë

Paraburgim Policit, u Kap me 5 Kg Marihuanë

Tridhjetë ditë paraburgim i janë caktuar policit me inicialet G.D., i cili dyshohet për posedim dhe shpërndarje të paautorizuar të narkotikëve.

Propozohen Dy Gjyqtarë për Anëtar të KGJK-së

Propozohen Dy Gjyqtarë për Anëtar të KGJK-së

Kolegjiumi i gjyqtarëve të Gjykatës Themelore të Prishtinës dhe degëve të saj ka propozuar Zenel Lekun dhe Anita Prenajn si kandidat për anëtar të ...

Gjykimi i Dy Protestuesve të 9 Janarit

Zymberi e Neziri akuzohen nga prokuroria për shkaktim të rrezikut të përgjithshëm dhe përdorim të armës apo mjetit të rrezikshëm në mënyrë frikë...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!