Postet nga: Gjykata e Prishtinës

Padia ndaj Komunës së Prishtinës, Faruk Kukaj kërkon kompensim të dëmit dhe mbrojtje nga diskriminimi

Në njërën nga sallat e katit të parë në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca për rastin e padisë së Faruk Kukajt kundër Komunë...

30 ditë paraburgim për të arrestuarit për kontrabandimin e 700 shtetasve të huaj

16 të arrestuarit për kontrabandimin e shtetasve të huaj do të qëndrojnë për 30 ditë në paraburgim. Kështu vendosi gjyqtari i procedurës paraprake pasi analizoi kërkesë...

Dosja e Prokurorisë: Kjo është skema që dyshohet se u përdor për kontrabandimin e 700 të huajve

Mbi 700 të huaj dyshohet se u kontrabandën përmes kufirit Shqipëri, Kosovë, Serbi nga një grup i  qytetarëve për 5 muaj rresht.

Dënohet me 30 mijë euro gjobë burri i prokurores Ervehe Gashit

Bajram Gashi, bashkëshorti i prokurores Ervehe Gashi është dënuar me 30 mijë euro gjobë për veprën penale ushtrim i ndikimit.

Gjykata vendos për rastin e kompanisë 'Coca-Cola' ndaj 'Plus Market'

Gjykata e Prishtinës ka refuzuar kërkesën për caktim të masës së sigurisë nga kompania ‘Coca Cola’ me seli në Atlanta Georgia të Shteteve të Bashkuara ...

Statistikat dëshmojnë dështimin e departamentit administrativ, 70% e lëndëve të pazgjidhura

Autore: Leonita Bajrami

Ministri Sveçla në gjyq si dëshmitar në gjykimin e ish-inspektorëve të Komunës së Prishtinës

Sot ka vazhduar rigjykimi i ish-inspektorëve të Komunës së Prishtinës, Ismet Haliti, Skender Canolli, Vehbi Abdullahu dhe Mergim Shala, të cilët po akuzohen për keqpë...

U dënua me burgim me kusht dhe gjobë, reagon ish-drejtori i Klinikës Emergjente

Ish-drejtori i klinikës Emergjente në Qendrën Klinike dhe Universitare të Kosovës është dënuar me 500 euro gjobë dhe 6 muaj dënim me kusht për mosdeklarim të ...