Postet nga: Dhunimi i 11-vjeçares

Vazhdon gjykimi ndaj tetë të dyshuarve për dhunimin e 11-vjeçares

Tetë të dyshuarit që përbëjnë grupin e dytë të të akuzuarve në rastin e dyshimit të dhunimit të 11-vjeçares janë ulur sot prapë në bankën e ...

Dalin para Gjykatës së Apelit katër të akuzuarit për dhunimin e 11-vjeçares

Ekrem Rexhepi dhe tre të miturit G.R., Gj.J dhe Xh.S. që përbëjnë grupin e parë të të akuzuarve në rastin e dhunimit të 11-vjeçares, ...

Vazhdon gjykimi ndaj 8 të dyshuarve për dhunimin e 11-vjeçares

Tetë të dyshuarit që përbëjnë grupin e dytë të të akuzuarve në rastin e dhunimit të 11-vjeçares janë ulur sot në bankën e të akuzuarve para ...

Apeli se kishte informatën që të miturit ishin liruar të mbrohen në liri nga Supremja

Ekrem Rexhepi dhe tre të miturit G. R., Gj. J dhe Xh. S. që përbëjnë grupin e parë të të akuzuarve në rastin e dhunimit të 11-vjeçares, ...

4 të dënuarit për dhunimin e 11-vjeçares janë ankuar në Gjykatë të Apelit për dënimin

Ekrem Rexhepi dhe tre të miturit G.R., Gj.J dhe Xh.S. që përbëjnë grupin e parë të të akuzuarve në rastin e dhunimit të 11-vjeçares, ...

Gjykata Supreme liron nga paraburgimi tre të miturit e dyshuar për dhunimin e 11-vjeçares

Gjykata Supreme ka liruar sot nga paraburgimi tre të miturit me inicialet G.R., Xh.S. dhe G.J., të cilët ishin dënuar nga Gjykata e Prishtinës ...

Avokati i Popullit: Institucionet dështuan në trajtimin e rastit të dhunimit të 11-vjeçares

Shkelje të të drejtave të njeriut, e dështim të institucioneve kyçe, ka konstatuar Avokati i Popullit, në raportin për rastin e dhunimit të 11-vjeçares. Aty sqarohet ...

Dosja: Çfarë i ndodhi 11-vjeçares në ditën e dhunimit në parkun e Prishtinës?

Gjykata e Prishtinës i ka dënuar sot me 40 vjet burg të akuzuarit për dhunimin e 11-vjeçares.