Postet nga: Gjykata e Prishtinës

Prek fundin gjykimi i zyrtarit të Komunës së Prishtinës, nesër shpallja e aktgjykimit

Në Gjykatën e Prishtinës palët sot kanë dhënë fjalën përfundimtare në gjykimin e Gëzim Ferizit, zyrtar në Drejtorinë e Urbanizmit të Komunës ...

Gjykata e Prishtinës lë në burg bashkëpronarët e agjencisë që dyshohet se mashtruan bashkatdhetarët me bileta

Gjykata e Prishtinës ka miratuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e paraburgimit në kohëzgjatje prej një muaji ndaj bashkëpronarëve të agjencisë “Prishtina Jet” ...

Shtyhet seanca për falsifikim të dokumenteve në tenderin 800 mijë euro për renovimin e objektit të PSRK-së

Dështoi seanca gjyqësore e caktuar kundër Tahir  Sopës i cili dyshohet për korrupsion , si pasojë e mungesës së përpiluesit të kërkesës ...

Gjykimi i ish-inspektorëve të Prishtinës, mungon një avokat, nuk mbahet seanca

Në Gjykatën e Prishtinës ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj ish-inspektorit të Komunës së Prishtinës, Ismet Haliti, i cili po akuzohet për ...

Padia ndaj Komunës së Prishtinës, Faruk Kukaj kërkon kompensim të dëmit dhe mbrojtje nga diskriminimi

Në njërën nga sallat e katit të parë në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca për rastin e padisë së Faruk Kukajt kundër Komunë...

30 ditë paraburgim për të arrestuarit për kontrabandimin e 700 shtetasve të huaj

16 të arrestuarit për kontrabandimin e shtetasve të huaj do të qëndrojnë për 30 ditë në paraburgim. Kështu vendosi gjyqtari i procedurës paraprake pasi analizoi kërkesë...

Dosja e Prokurorisë: Kjo është skema që dyshohet se u përdor për kontrabandimin e 700 të huajve

Mbi 700 të huaj dyshohet se u kontrabandën përmes kufirit Shqipëri, Kosovë, Serbi nga një grup i  qytetarëve për 5 muaj rresht.

Dënohet me 30 mijë euro gjobë burri i prokurores Ervehe Gashit

Bajram Gashi, bashkëshorti i prokurores Ervehe Gashi është dënuar me 30 mijë euro gjobë për veprën penale ushtrim i ndikimit.