Postet nga: Gjykata e Prishtinës

Anulohet vendimi për hedhjen e aktakuzës ndaj mbrojtësit të viktimave, rasti kthehet në rivendosje

Gjykata e Apelit ka anuluar vendimin e Gjykatës së Prishtinës i cili kishte hedhur poshtë aktakuzën për keqpërdorim të detyrës zyrtare ndaj përfaqë...

Ish-sekretari pretendohet se i bleu vëllait makinën e shtrenjtë Audi F2 S7

Gjykata e Apelit e ka konfirmuar aktakuzën ndaj ish-sekretarit të Ministrisë së Infrastrukturës, Betim Reçica dhe tre zyrtareve të po kësaj ministrie, duke refuzuar kështu ...

Dy ish-zyrtarë të Ministrisë së Infrastrukturës dënohen me 3 vjet burg, obligohen t'ia kthejnë ministrisë rreth 30 mijë euro

Gjykata e Prishtinës ka dënuar me tre vjet burg dy ish-zyrtarë të Ministrisë së Infrastrukturës, Xhelil Bekteshin dhe Besim Tahirin për kepërdorim të pozitës ...

Vazhdohet paraburgimi për drejtuesit e KPM-së, Luan Latifin e Arben Bilallin

Gjykata e Prishtinës përmes një vendimi ka vazhduar masën e paraburgimit dy zyrtarëve të lartë të Komisionit të Pavarur të Mediave.

Gjykata jep detaje për dënimin e Zoran Vukotiqit me 10 vite burg

Gjykata e Prishtinës sot ka marrë vendim të dënojë me 10 vite burg Zoran Vukotiqin, i akuzuar për dhunë seksuale ndaj një qytetareje shqiptare të Vushtrrisë gjatë luftë...

Deklarohen të pafajshëm ish-ministrat e Qeverisë Thaçi 2 në rastin “Hidrocentralet”

Pasi energjia elektrike u rikthye në Gjykatën e Prishtinës ku po mbahej seanca në rastin e njohur si “Hidrocentralet”, ndaj ish-ministrave të qeverisë “Thaçi 2”, të akuzuarit u ...

Ndalet rryma në rastin “Hidrocentralet”

Në Gjykatën e Prishtinës ku po mbahet seanca për rastin e njohur si “Hidrocentralet” ndaj ish-ministrave të qeverisë "Thaçi 2", është ndalur energjia elektrike.

Kryetarja e re e Gjykatës së Prishtinës me 50 mijë euro borxhe

Kryetarja e re e Gjykatës së Prishtinës Albina Shabani - Rama ka pasuri në vlerë prej rreth 200 mijë eurove.