Postet nga: Ferat Shala

Fejzullahu: Ka pasur kompani të palicencuara nga ZRrE-ja që operuan në Kosovë

Kryesuesi i bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, Ymer Fejzullahu është intervistuar nga Komisioni hetimor parlamentar për menaxhimin e krizës energjetike nga qeveria.

Murati: 60 nga 90 milionë eurot e zotuara për krizë energjetike janë alokuar - LIVE

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e krizës energjetike nga Qeveria e Kosovës është duke intervistuar Hekuran Muratin, ministër i Financave, Punës dhe Transfereve.

Murati intervistohet nga Komisioni Hetimor për menaxhimin e krizës energjetike - LIVE

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e krizës energjetike nga Qeveria e Kosovës është duke intervistuar Hekuran Muratin, ministër i Financave, Punës dhe Transfereve.

Shfuqizohet vendimi i vitit 2018, punëtorët e KEK-ut do të marrin thëngjill në formë dhurate

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, në Komisionin për Ekonomi dhe Industri ka paraqitur raportin për gjendjen me krizën energjetike dhe vendimet e marra nga ana e qeverisë.

PDK kërkon heqjen e TVSH-së nga faturat e energjisë elektrike

Partia Demokratike e Kosovës(PDK) ka propozuar që të largohet Tatimi mbi Vlerën e Shtuar (TVSH) nga faturat e energjisë elektrike, sipas tyre për të parandaluar shtrenjtimin ...

PDK fajëson LVV-në për ndërprerjen e mbledhjes së Komisionit hetimor për energjinë

Deputetët të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) janë deklaruar se "qëllimisht" është ndërprerë mbledhja e Komisionit Hetimor Parlamentar lidhur me menaxhimin e krizës energjetike, në ...

Debat mes Mimoza Kusari-Lilës dhe Ferat Shalës, deputetët e LVV-së lëshojnë mbledhjen (VIDEO)

Është ndërprerë mbledhja e Komisionit Hetimor Parlamentar lidhur me menaxhimin e krizës energjetike, në të cilën ishte duke u intervistuar, ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, ...

Deputeti Shala: ZRRE ka neglizhuar edhe aspektet humane edhe ligjore

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Ferat Shala ka thënë se Bordi i Zyrës së Rregullatorit të Kosovës ka neglizhuar aspektet edhe humane edhe ligjore.