Postet nga: bashkim nurboja

Nuk u fut në listë të ngushtë për guvernator të BQK-së, flet guvernatori aktual Fehmi Mehmeti

Në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere sot është diskutuar për listën e ngushtë të kandidatëve për guvernator të Bankës Qendrore të Kosovës, ...

Lista e ngushtë për Guvernator të BQK-së, diskutime mes opozitës dhe komisionit vlerësues

Shkëndije Himaj, Ahmet Ismaili, Lulzim Ismajli dhe Nexhat Kryeziu janë kandidatët në listën e ngushtë për pozitën e Guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovë...

Ish kandidati i LVV-së për deputet zgjedhet kryetar i Bordit të BQK-së

Bordi i Bankës Qendrore të Kosovës, ka zgjedhur Bashkim Nurbojën kryetar të bordit të këtij institucioni.

BQK-ja largon nga puna kundërkandidaten e Fehmi Mehmetit për Guvernator

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti, e ka larguar nga puna, Shkëndije Himaj Zekaj, e cila kishte qenë kundërkandidate e Mehmetit për pozitë...

Havolli u përgjigjet kritikave për ligjshmërinë e zgjedhjes së tij Zv/Guvernator i BQK-së / VIDEO

Zëvendës Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Sokol Havolli ka thënë se është i bindur se zgjedhja e tij në këtë pozitë është në ...

Anëtari i bordit të BQK-së: Nuk më befasojnë gënjeshtrat e Sokol Havollit, është në siklet nga gjetjet tona - VIDEO

Zëvendës Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Sokol Havolli në intervistën e tij përballë Jeta Xharrës në #KallxoPernime ka deklaruar se Bashkim Nurboja ...

Njeriu i Vetëvendosjes emërohet anëtar në bordin e BQK-së

Ish-kandidati kryetar të Pejës dhe më pas kandidat edhe për deputet nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosjes, Bashkim Nurboja është zgjedhur anëtar i bordit të ...

Emrat për anëtarë joekzekutiv të BQK-së, i dërgohen Kuvendit

Komisioni për Buxhet dhe Transfere ka miratuar dy pika të rendit të ditës që lidhen me kandidatë për anëtar joekzekutiv të Bordit të Bankës Qendrore ...