Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Debati për 10-përqindëshin e Trustit - LIVE

Sonte në emisionin e KALLXO.com do të diskutohet për tërheqjen e 10-përqindëshit nga Fondi i Kursimeve Pensionale (Trusti).

Përballë Jeta Xharrës do jetë zëvendësdrejtori i Trustit, Agron Krasniqi dhe Visar Prebreza, gazetar i ekonomisë dhe redaktor në Kallxo.com

Me ta do diskutohet lidhur me tërheqjen e 10% të kursimeve pensionale, mënyrën se si do rregullohet procesi i aplikimit, kush do përfitojë më shumë e kush më pak.

Gjithashtu do diskutohet edhe nëse paratë e Trustit rrezikojnë të ulen nga rimbursimi i cili pritet të fillojë në vitin 2023, si dhe për punëtorët që janë pa kontrata e kompani të shumta që nuk kanë paguar për Trustin.