Postet nga: Emisioni "Jeta në Kosovë"

Më të mirat e ‘Jeta në Kosovë’ më 2018

Në edicionin e sotëm të emisionit “Jeta në Kosovë” u transmetua përmbledhja e 40 emisioneve të vitit 2018.

Emërimet ‘politike’ me konkurs

Sonte në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ u diskutua për punësimet e militantëve partiakë në pozita në larta dhe në shërbimin civil.

Eksperti britanik tregon se si përzgjedhin më të mirët në borde

Kompania e ekspertëve britanik BDO e kontraktuar nga Ambasada Britanike në Prishtinë ndihmon institucionet e Kosovës që të përzgjedhë njerëzit më të mirë në pozitat e ...

Emërimet ‘Politike’ me Konkurs

Sonte në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ diskutohet për punësimet e militantëve partiakë në pozita në larta dhe në shërbimin civil.

Doktori flet për ndikimin e djegjes së qymyrit në shëndet

Në kuadër të hulumtimit të ekipit “Jeta në Kosovë” për përdorimin e qymyrit dhe shitjen ilegale të tij, ka folur edhe  doktori i pulmologjisë, Skender Bacaj.

Tryeza për përfaqësimin gjinor në komunat e Kosovës

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal në bashkëpunim me Misionin e OSBE-së dhe emisionin “Jeta në Komunë” kanë organizuar tryezën e diskutimit me temë “Përfaqësimi gjinor ...

Intervistë: Prokurorja Speciale Drita Hajdari

Emisioni “Jeta në Kosovë” të enjten transmetoi intervistën me Prokuroren Speciale të Kosovës, Drita Hajdari.

Prokurorja Drita Hajdari flet për Vasfije Krasniqin, Elez Blakajn, Enver Hasanin…

Sonte në emisionin “Jeta në Kosovë” është transmetuar intervista me Prokuroren e Prokurorisë Speciale të Kosovës, Drita Hajdari.