Postet nga: 10% e trustit

Drejtori i Trust-it, jeton me qira por ka afër 300 mijë euro në banka

Drejtori i Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës (TRUST), Adrian Zalli, ka deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsion (AKK) se vitin e kaluar ka tërhequr 10% të Trustit në ...

Punëtorët e Trainkos ankohen se nuk u janë paguar kursimet pensionale në Trust

Disa punëtorë të ndërmarrjes Publike Trainkos, të cilët kanë kërkuar të mbeten anononim, kanë raportuar në KALLXO.com se kjo ndërmarrje nuk është duke jua ...

Tërheqja e 10-përqindëshit nga Trusti, 72 mijë qytetarë aplikuan për më pak se 100 euro

Fondi i Kursimeve Pensionale ka njoftuar se për tërheqjen e 10% të kontributeve në dy ditët e para janë bërë 270 mijë aplikime.

Trusti thotë se 218 mijë qytetarë kanë aplikuar për tërheqjen e 10%

Fondi i Kursimeve Pensionale ka njoftuar se për tërheqjen e 10% të kontributeve të premten janë bërë 218 mijë aplikime.

Sonte priten 100 mijë aplikime për 10% e Trustit

Zëdhënësi i Trustit Pensional të Kosovës, Jeton Demi, në emisionin “Imazh” të RTK-së ka dhënë sqarime rreth problemeve që pati uebfaqja për tërheqjen ...

Mbi 30 mijë persona kanë aplikuar deri më tani në Trust

Nuk kanë kaluar as 1 orë prej që është hapur mundësia për të aplikuar në Trust për të tërhequr 10% të vlerës dhe deri më tani kanë ...

Pas raportimit të qytetarëve në KALLXO.com, ATK nisë kontrollet për mos pagesat e trustit të punëtoreve

Në ditën kur zyrtarisht pritet të hapet afati i aplikimit për tërheqjen e 10% të mjeteve në trustit pensional, Administrata Tatimore e Kosovës ka ndërmarrë disa ...

Ende pa filluar aplikimi, bie sistemi online i Trustit

Ndonëse ende nuk është hapur faqja e aplikimit për tërheqjen e fondit prej 10%, ajo është bllokuar dhe është jashtë funksionit.