Postet nga: Emisioni "Jeta në Kosovë"

Lumbardhi pa Gypa

Të enjten në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ u transmetua debati rreth çështjes së iniciativës për ndërtimin e hidrocentralit në lumin Lumbardh të Pejës.

Lluka: Ne nuk i kemi dhënë asnjë status kompanisë Kelkos Energy

Valdrin Lluka, ministër i Zhvillimit Ekonomik, ka treguar se në mbledhjen e këshillit ndërministror nuk është dhënë asnjë aprovim dhe asnjë status për kompaninë Kelkos ...

Ajvazi: Nëse MMPH dërgon shkresë në do ta ndalim menjëherë operimin e kompanisë

Afrim Ajvazi nga Zyra e Rregullatorit të Energjisë, ka thënë se nëse Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dërgon shkresë në ZRrE se një kompani po ...

Adriatik Gacaferi: Hidrocentralet duhet të ndalen në të gjithë lumenjtë

Adriatik Gacaferi, aktivist nga Deçani ka thënë se qytetarët e Pejës janë mobilizuar kundër ndërtimit të hidrocentralit  për shkak të përvojave që ...

Ministri Matoshi: Asnjë hidrocentral në Kosovë nuk ka leje mjedisore

Fatmir Matoshi, ministër i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, i ftuar në emisionin “Jeta në Kosovë” ka thënë se asnjë hidrocentral në Kosovë nuk ka leje ...

Marrëveshja e pëlqimit për ndërtimin e hidrocentraleve në Lumbardh është e kontrabanduar

Kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri në emisionin "Jeta në Kosovë" ka treguar se si asamblistët komunalë janë “mashtruar” për të nënshkruar marrëveshjen, ...

Sonte në ‘Jeta në Kosovë’: Lumbardhi pa Gypa

Sonte në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ do të transmetohet një debat rreth çështjes së iniciativës për ndërtimin e hidrocentralit në lumin Lumbardh të Pejës.

Më të mirat e ‘Jeta në Kosovë’ më 2018

Emisioni ‘Jeta në Kosovë’, në edicionin e saj të fundit për vitin 2018-të, sjellë një përmbledhje prej 40-të emisionesh duke përfshirë ngjarjet dhe temat më të rë...