Postet nga: BDO

Burbuqe Hana nuk ishte më e vlerësuara nga britanikët për pozitën Kryeshefe Ekzekutive e Telekomit

Bordi i drejtorëve të Telekomit të Kosovës sot me vendim unanim zgjodhi Burbuqe Hanën në pozitën e Kryeshefes Ekzekutive.

Gara për drejtor të Agjencisë Kundër Korrupsionit 

Komisioni Parlamentar për Legjislacion i ka rekomanduar Kuvendit për votim dy kandidatë për drejtor të Agjencisë Kundër Korrupsionit, Yll Buleshkajnë dhe Visar Krasniqin.

Dallimet në poentimin e kandidatëve për bord të OShP-së mes britanikëve dhe komisionit vendor

Në emisionin "Kallxo Përnime" është duke u transmetuar debati në lidhje me krizën në Organin Shqyrtues të Prokurimit.

Kriza në Organin Shqyrtues të Prokurimit - LIVE

Kriza në Organin Shqyrtues të Prokurimit është tema e emisionit të sontëm "Kallxo Përnime".

Dallimet në poentimin e kandidatëve për bord të OShP-së: Vendorët nuk propozojnë asnjë grua

Asnjë grua nuk është rekomanduar për të qenë pjesë e bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit nga komisioni vendor i përbërë nga tre gjyqtarë: Hajriz Hoti nga ...

Përse britanikët vendosën ta monitorojnë Organin Shqyrtues të Prokurimit?

Ambasadori britanik në Kosovë, Nicholas Abbott në një intervistë për "Kallxo Përnime" ka deklaruar se memorandumet e bashkëpunimit me Kuvendin e Kosovës dhe Qeverinë pritet që ...

Kuvendi zgjedh anëtarët e Këshillit Mbikëqyrës të Shërbimit Civil

Katër nga pesë anëtarët e përzgjedhur të Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës të Shërbimit Civil të Kosovës nga ana e Kuvendit të ...

Përfaqësuesi nga kompania angleze e rekrutimit flet për mënyrën si u vlerësuan kandidatët

Gordon Ryan nga Kompania angleze e rekrutimit BDO, që ka mbikëqyrur procesin e rekrutimit të komisionerit për informim dhe privatësi ka folur lidhur me mënyrën ...