Postet nga: burgu i Lipjanit

Një person ikë nga burgu i Lipjanit, policia nis hetimet

Policia e Kosovës njoftoi se një person është arratisur nga burgu i Lipjanit.

Filmonte të burgosurit me kamera, Burgu i Lipjanit obligohet të hartojë rregullore

Disa muaj më parë në Burgun e Lipjanit në disa qeli ishin vendosur kamera të sigurisë, me qëllim monitorimin e të burgosurve. Qëllimi ishte që në këto ...

Zbulohet avancimi i familjarit të anëtares së LVV-së në Ministrinë e drejtuar nga Albulena Haxhiu

Muharrem Hajnuni është avancuar në pozitë udhëheqëse në Burgun e Lipjanit më 15 dhjetor 2022, apo 4 muaj pasi gruaja e tij, ish-deputetja Vlora Limani- Hajnuni kaloi nga LDK-ja në Lë...

Arti përmes filigranit në burg

Brenda hapësirave të burgjeve të Kosovës në vazhdimësi zhvillohen aktivitete të ndryshme, të cilat aftësojnë gratë, burrat e të rinjtë në zanate të ndryshme.

Arratisja e dy të miturve nga Lipjani, suspendohen dy  gardianë

Dy të mitur të cilët ishin duke vuajtur dënimin për grabitje dhe lëndim të rëndë trupor, janë arratisur nga Burgu i Lipjanit dje.

Deputeti Etem Arifi dërgohet në burg

Deputeti Etem Arifi, i dënuar me vendim të formës së prerë për veprën penale mashtrim me subvencione, është duke vuajtur dënimin në burgun e Lipjanit.

Vdes një grua e burgosur në Burgun e Lipjanit

Një grua ka vdekur në Burgun e Lipjanit. Rasti ka ndodhur gjatë ditës së sotme.

Dy të akuzuar dënohen me burg për tentim-vrasjen në burg të Lipjanit

Gjykata e Prishtinës dënoi Valmir Ademin dhe Lum Lekën me nga 1 vit burgim nën akuzën për tentim-vrasje ndaj të miturit A.M.