Postet nga: bujar nerjovaj

Rigjykimi ndaj ish-drejtorit në lidhje me ndërtimet në zonën historike të Prizrenit, flet një dëshmitar

Ish-drejtori i Inspektoratit në Komunën e Prizrenit, Bujar Nerjovaj gjatë së hënës është përballur me dëshminë e dëshmitarit Xhafer Ponik.

Mungon anëtarja e trupit gjykues, shtyhet gjykimi ndaj ish-inspektorit Bujar Nerjovaj

Mungesa e anëtares së trupit gjykues Ajser Skenderi ka bërë që seanca e sotme ndaj ish-drejtorit të Inspeksionit në Komunën e Prizrenit, Bujar Nerjovaj të shtyhet.

Gjykimi për pronën e “Infrakos”-it, aprovohet propozimi për raport financiar për dëmin e shkaktuar

Shtatë të akuzuar, ish-zyrtarë të Komunës së Prizrenit dhe zyrtarë të ndërmarrjes publike “Infrakos”, kanë dalë para Gjykatës për t’u përgjigjur për akuzat ...

Gjykimi për pronën e ‘Infra-Kos’, Prokuroria propozon ekspertizë financiare për dëmin e shkaktuar

Shtatë të akuzuar, ish-zyrtarë të komunës së Prizrenit dhe zyrtarë të ndërmarrjes publike “Infra-Kos”, kanë dalë para Gjykatës për t’u përgjigjur për akuzat ...

Gjyqi në Prizren, i akuzuari në Afrikë, anulohen seancat ndaj Nijazi Kryeziut dhe të tjerëve

Në mungesë të të akuzuarit Nijazi Kryeziu i cili për punë zyrtare gjendej në Afrikë, gjykata e Prizrenit ka anuluar seancat në rastin e Infrakosit.

Rigjykimi ndaj ish-drejtorit të Inspektorateve Bujar Nerjovaj, shtyhet seanca për të 7-ën herë

 

Komuna nuk caktoi përfaqësuesin ligjor, Prokuroria mund të ndjekë penalisht Mytaher Haskukën

Gjykimi ndaj Bujar Nerjovaj, ish-drejtorit të Inspektorateve në Prizren i cili po akuzohet për keqpërdorim të detyrës, ka dështuar që të mbahet për të gjashtë...

Prizren, 7 të akuzuarit për rastin “Infrakos” ndihen të pafajshëm

Ish-drejtori i Urbanizmit në Komunën e Prizrenit, Sadik Paçarizi, së bashku me tre ish-drejtorë të Urbanizmit në Komunën e Prizrenit, një zyrtar dhe ish-kryeshefin e “Infrakos”, dolë...