Postet nga: Agron Thaçi

Gjykimi për pronën e “Infrakos”-it, i akuzuari thotë se e ka mbrojtur hekurudhën

Agron Thaçi, ish-shef i ndërmarrjes publike “Infrakos”, ka dalë para Gjykatës së Prizrenit për t’u përgjigjur për akuzat e Prokurorisë.

Gjykimi për pronën e “Infrakos”-it, aprovohet propozimi për raport financiar për dëmin e shkaktuar

Shtatë të akuzuar, ish-zyrtarë të Komunës së Prizrenit dhe zyrtarë të ndërmarrjes publike “Infrakos”, kanë dalë para Gjykatës për t’u përgjigjur për akuzat ...

Gjykimi për pronën e ‘Infra-Kos’, Prokuroria propozon ekspertizë financiare për dëmin e shkaktuar

Shtatë të akuzuar, ish-zyrtarë të komunës së Prizrenit dhe zyrtarë të ndërmarrjes publike “Infra-Kos”, kanë dalë para Gjykatës për t’u përgjigjur për akuzat ...

Gjyqi në Prizren, i akuzuari në Afrikë, anulohen seancat ndaj Nijazi Kryeziut dhe të tjerëve

Në mungesë të të akuzuarit Nijazi Kryeziu i cili për punë zyrtare gjendej në Afrikë, gjykata e Prizrenit ka anuluar seancat në rastin e Infrakosit.

Gjykimi për degradimin e hekurudhës në Prizren, dëshmitarja: Kemi vepruar sipas planit rregullues urban

Gjykimi për dëmtimin e hekurudhave të Kosovës në linjën Prizren-Klinë ka vazhduar me dëgjimin e dëshmitares së radhës Gjejlane Gjini, e cila fillimisht ...

Vendimi i Inspektoratit për kryeshefin e shkarkuar të Infrakosit

Inspektorati i Punës ka marrë vendim që ta kthejë në punë ish-kryeshefin ekzekutiv të ndërmarrjes Publike “Hekurudhat e Kosovës – Infrakosi”, Agron Thaçi.

Shkarkohet Agron Thaçi, kryeshefi i "Infrakosit"

Bordi i përkohshëm i emëruar nga Qeveria Kurti i Ndërmarrjes Publike “Hekurudhat e Kosovës – Infrakosi” e ka shkarkuar kryeshefin ekzekutiv, Agron Thaçi.

Suspendohet për 6 muaj Kryeshefi i "Infrakos" me aktakuzë

Bordi i përkohshëm i emëruar nga Qeveria Kurti i Ndërmarrjes Publike "Hekurudhat e Kosovës - Infrakosi" e ka suspenduar për 6 muaj Kryeshefin Ekzekutiv, Agron ...