Postet nga: bujar nerjovaj

Aktakuzë e re në rastin e zëvendësministrit Bujar Nerjovaj

Në seancën e sotme të gjykimit të zëvendësministrit të Administratës Publike, Bujar Nerjovaj, i cili po përballet me akuza për keqpërdorim të pozitë...

Gjykimi ndaj zv/ministrit të 'Qeverisë Haradinaj' drejt përfundimit

Bujar Nerjovaj, aktualisht zëvendësministër i Administratës Publike, po përballet me akuza për keqpërdorim të pozitës për kohën sa ishte drejtor ...

Ramadan Muja, ftohet si dëshmitar në gjykimin e ish-drejtorit të tij

Ramadan Muja, ish - kryetar i Komunës së Prizrenit do të ftohet si dëshmitar nga Gjykata Themelore Prizren.

Gjykimi i zv/ministrit të Haradinajt, inspektorët tregojnë arsyet pse nuk u rrënuan objektet pa leje në Prizren

Inspektorët komunal dëshmojnë në gjykimin e zëvendësministrit Nerjovaj, i cili po akuzohet se nuk rrënoi Hotelet pa leje dhe me mbindërtim.

Zëvendësministri i akuzuar për keqpërdorim të detyrës, sot para gjykatës

Punës së përditshme të qeverisë sot nuk do t’i bashkangjitet një Zëvendësministër.

Apeli ia refuzon ankesën, konfirmohet aktakuza ndaj zëvendës ministrit

Gjykata e Apelit e ka konfirmuar aktakuzën ndaj i zëvendës ministrit të Administratës Publike, Bujar Nerjovaj, i cili po akuzohet për keqpërdorim të pozitë...

Zëvendësministri i qeverisë Haradinaj deklarohet rreth fajësisë në Gjykatë

Ish -drejtori i Inspektoratit Bujar Nerjovaj, aktualisht zv/ministër në qeverinë Haradinaj u deklarua i pafajshëm pas leximit të aktakuzës nga ana e prokurorit së çështjes Metush ...

Zëvendës Ministri i qeverisë Haradinaj nesër në gjykatë

Bujar Nerjovaj, Zëvendës Ministër i Administratës Publike, do të paraqitet nesër në Gjykatën Themelore Prizren për t’u përballur me akuzat pë...