E verifikuar

Podujevë Mashtrim 2019-08-30 14:49:53

Kupona fiskal

Kemi pi 4pije dhe na ka ardh vetem nje kupon fiskal me vlere 70cent. Ktu po behet shklelje e ligjit,

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!