E verifikuar

Gllogoc Shërbime komunale 2019-12-04 14:33:32

Humbje e ujit tepijshem

Te nderuar, Ne rrugen Hvje rrjedhje uji dhe nje ne hyrje te shtepia numer 53 ne rrugen Hv komuna Gllogoc afer shkolles fillore ka rrjedhje te ujit te pijshem qe disa jave me humbje te medha dhe tash duke e demtuar edhe rrugen . me e keqja qe asnje numer kontaktues i i