Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj vendos për provimet e prillit

Senati i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) ka marr vendim që afati i prillit i cili ishte anuluar për shkak të pandemisë të mbahet në fillim të muajit qershor në objektin e fakultetit.

“Lajmërohen studentët në studimet Bachelor dhe Master, se Senati i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) ka vendosur që afati i Prillit 2020, i anuluar për shkak të gjendjes së pandemisë COVID-19, të mbahet në muajin Qershor 2020 dhe provimet do të organizohen në objektin e UShAF-it nga data 02.06.2020 deri më 10.06.2020”, thuhet në njoftim.

Parqitje e provimeve mund të bëhet nga data 28.05.2020 deri më 01.06.2020 dhe studentët mund të paraqesin vetëm dy provime.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!