Postet nga: personat me nevoja të veçanta

HANDIKOS shpërndau 290 pako ushqimore për familjet e personave me aftësi të kufizuara

Handikos ka njoftuar se ka filluar gjatë ditës së sotme shpërndarjen e 290 pakove ushqimore për familjet në nevojë të personave me aftësi të kufizuara.

Fëmijët e harruar

Në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, familjet që kujdesen për fëmijë me aftësi të kufizuara ndihen të zhgënjyera me shtetin e Kosovë...

Kërkohet punësim më i madh për personat me nevoja të veçanta

Në kuadër të fushatës ndërgjegjësuese për punësimin e personave me nevoja të veçanta, sot është mbajt “Panairi i karrierës, takimi i punë...

Paragjykimi që çon në izolim

Janë bërë më shumë se 13 vjet prej se Shahe Sinani nga Fushë Kosova kujdeset për një vajzë me nevoja të veçanta, e cila ishte braktisur menjëherë ...

Veseli premton mbështetje për personat me nevoja të veçanta

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, në aktivitetin tradicional “MiniOlimpiada 2019” për personat me nevoja të veçanta, ka thënë se mbështetja institucionale për kë...

Gjakovë, mbahet tryezë kundër dhunës në familje

Mekanizmi Kundër Dhunës në Familje, i përkrahur nga OSBE (Misioni në Kosovë) organizoj në Gjakovë tryezë diskutimi, si pjesë e aktiviteteve të organizuara në mbështetje të ...

Kërkohet më shumë angazhim për të drejtat e fëmijëve me nevoja të veçanta

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve ( KOMF), në një tryezë të hapur ka diskutuar dhe adresuar rekomandimet e dala nga Indeksi për Mbrojtjen e Fë...

VIDEO - Vajza e Verbër që Nuk e Humbi Kurrë Vizionin

Lume Berisha nga Kamenica humbi shikimin kur ishte vetëm tre vjeç e gjysmë. Që nga ajo kohë, Lumës i qëndron afër nëna e saj, e ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!