Rivarrosen dëshmorët Besart Kadriaj dhe Shkëlzen Berisha

Në Kompleksin Memorial në Gllogjan u bë rivarrimi i dëshmorëve të kombit, Besart Kadriaj dhe Shkëlzen Berisha.

Më 14 gusht të vitit 1998 ata ranë heroikisht në trekëndëshin kufitar Kosovë-Mal i Zi-Shqipëri.

Deshmorët fillimisht ishin varrosur në Vuthaj të Gucisë./21Media