Foto: KALLXO.com

Punime të domosdoshme në rrjet, vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe në projekte investive të parapara për nesër në disa lokalitete të Kosovës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari sipas KEDS sipas rajoneve të vendit:

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobroshi (kodi 80080007) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Batushë, Berjah, Brovinë,  Dobrosh, Hereç,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubëll: rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa, Lekë Dukagjini

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve në segmentin Molliq.

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Opterusha (kodi 82000010) prej orës 09:00  deri ne ora 16:00

Vendet: fshatrat: Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca, Zoçishtë.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ekektrom-Deva (kodi 81000003) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Rr.Migjeni, Orize, Londra, Vashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja: Ndërrimi i ndarësit  e brendshëm të  tensionit të mesëm.

4.

Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Spitali (kodi 81000128) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Spitali Rexhional i Gjakovës dhe 4 konsumatorë komercial – biznese

Arsyeja: Ndërrimi i ndarësit  e brendshëm të  tensionit të mesëm.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (kodi 10014001) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Plemetin (kodi 15019003) prej orës 10:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Milloshevë (një pjesë)

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha (kodi 14000013) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakutë, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja: Revizion i daljes.

4.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (kodi 14000010) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Dislokimi i shtyllës së tensionit të mesëm 10[kV] sipas kërkesës së MI për shkak të punimeve në ndërtim të rrethrrotullimit në Penuhë.

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet stabilimenti në Kabash dhe pa tension mbesin:

TS 10/04 kV Kabash-te Kisha (kodi 61067003063) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Buzovik-Te Bilalli (kodi 61067003064) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Kabash Blind (kodi 61067003075) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Kabash-Kulla (kodi 61067003076) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Binça (kodi 61067003078) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Shushët (kodi 61067003079) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Buzovik-Te Bilalli (kodi 61067003080) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Debëlldeh -Hyrje (kodi 61067003081) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

TS 10/04 kV Debëlldeh –Hasanija (kodi 61067003082) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

TS 10/04 kV Arena Sport (kodi 61067003083) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

TS 10/04 kV Binqa e re (kodi 61067003084) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

TS 10/04 kV Kabash te varrezat (kodi 61067003087) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Kabash, Buzvik, Binqë, Shushët, Debëlldeh dhe Arena Sport.

Arsyeja: Ndërrim i shtyllës 12- metërshe dhe shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Barani (kodi 53000002) prej orës 11:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Berani, Prapaçani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e ulet, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Çallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë dhe Buqani.

Arsyeja: Punime në degëzimin e Turjakës 2.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Desi (kodi: 50000005004) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: TS Desi.

Arsyeja: Krijimi i lidhjes unazore.

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malësia e re (kodi 31000030) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Malësia e Re, fshati Legjendë, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj dhe Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet në stabiliment Samaj dhe pa tension mbesin:

TS 10 kV GREEN HILL SH.P.K (kodi 40042002258) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

TS 10 kV TS Semaj (kodi 40042002037) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

TS 10 kV TS Bajnicë (kodi 40042002036) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

TS 10 kV TS Bainca te shkolla(Rexhepovit) (kodi 40042002183) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

TS 10 kV TS-Gurthyesi 7 Shtatori- Isa Vishi (kodi 40042002186) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

TS 10 kV TS Gaçka – B.Curri (kodi 40042002026) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

TS 10 kV TS Pompa te Semajt-Gaçkë (kodi 40042002242) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

TS 10 kV TS Prushaj (kodi 40042002038) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

TS 10 kV TS Vizioni (kodi 40042002039) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

TS 10 kV TS Sllatina (kodi 40042002040) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Green Hill, Semaj, Baincë, Gurëthyesi, Gaqka, Pompa te Semajt, Prusha, Vizioni dhe Sllatina.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qirezi (kodi 74000004) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofc, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe  Godancë.

Arsyeja: Kontrollimi i linjës, pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve.

29.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet:  Rr. Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Realizimi i kyçjeve shtëpiake.