Punime për siguri të sistemit, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat 2 (kodi: 14000010)nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja:  Ndërprerje për sigurie, përforcimi i konstruksionit tek TS Majac 3 Livadhegjit.

2.

Nga NS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

TS 10/04kV Lismir Gojnovcet (kodi: 15018006052) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Lismir (Gojnovcët).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjetër 0.4 kV.

Vërejtje: Do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet.

Punime nga pala e tretë

1.

Nga TS 110/10 kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

LP 10kV Radio Kosova (kodi: 19100003)  prej ores 09:00 deri ora 11:00.

Vendet:  Një pjesë e rr. Gjorgj Bushi,Katedralja,Radio Kosova,Një pjesë e rr. Agim Ramadani,Agjensia e Statistikave te Kosoves,një pjesë e rr. Ilaz Agushi, Radio Televizioni I Kosoves.

Arsyeja: Permiresimi i verejtjeve te dhena nga komisioni per pranim teknik vendosja e llamarines dhe mbajtesit te kabllove

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Rahoveci (kodi: 30000015) nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – ndërrimi i  shtyllave të dëmtuara.

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ponosheci (kodi: 80080006)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman, Smolicë

Arsyeja:  Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve nën tension.