Negociatat për ankandin vëllai i Hajdar Beqajt kërkon 33% të biznesit

Në edicionin e së premtes emisioni “Drejtësia në Kosovë” transmeton filmime ekskluzive nga takimet ku vëllai i Hajdar Beqajt diskuton me pronarin e një biznesi nga Gjakova kërkesën që atij ti dorëzohen 33% e aksioneve të një kompanie për të garantuar marrjen e një ankandi në Gjakovë.

Hajdar Podrimja rrëfen në emision se vëllai i Hajdar Beqajt i ka kërkuar 33 % të aksioneve të kompanisë për ti hapur rrugë nënshkrimit të një kontrate në komunë.
Filmimet nga takimet ku janë diskutuar këto kërkesa do transmetohen të premten në “Drejtësia në Kosovë”.

Pjesë e filmimeve janë edhe momentet kur Hasan Beqaj pretendon se e telefonon të vëllain Hajdar Beqajn dhe diskutojnë për ngjarjen.
Në rrëfimin e tij Hajdar Podrimja ka treguar se kërkesa i kishte ardhur pasi PDK ka nisur të udhëheqë me drejtorinë e Shërbimeve Publike në Gjakovë.
ërkesa për ti ndarë aksionet lidhet me ankandin për riciklimin e mbeturinave në Gjakovë një investim që sipas Hajdar Podrimajt kalon shumat e 1 milion eurove.
Pamjet nga takimet dhe mesazhet do transmetohen të premten nga ora 22 në RTK dhe Live në KALLXO.com dhe Gjirafa Video.