Komunat që shënuan raste të reja me COVID-19

Kosova ka regjistruar një rekord të ri me raste pozitive me COVID-19.

214 është numri i rasteve të reja nga kjo sëmundje.

Numri ka arritur në 4100 të të prekurve.

Komuna e Prishtinës prin edhe sot me më së shumti raste.

Rastet pozitive janë që u shënuan sot janë nga: komuna Prishtinë 68 raste, komuna Ferizaj 55 raste, komuna Mitrovicë 35 raste, komuna Fushë Kosovë 13 raste, komuna Prizren 10 raste, komuna Lipjan 8 raste, komuna Vushtrri 6 raste, komuna Drenas 3 raste, komuna Podujevë 3 raste, komuna Gjakovë 2 raste, komuna Skenderaj 2 raste, komuna Obiliq 2 raste, komuna Han i Elezit 2 raste, komuna Malishevë 2 raste dhe me nga 1 rast komunat: Junik, Suharekë dhe Shtime.

Rekord i zi, 214 raste të reja me COVID-19

.