array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Bubulina Peni

Bubulina Peni

Bubulina u bë pjesë e KALLXO.com që nga marsi i vitit 2022.

Bubulina i ka përfunduar studimet e gazetarisë në nivelin Bachelor në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” gjersa për një semestër të studimeve ka qenë edhe pjesë e programit “Erasmus+” ku i është dhënë mundësia të studioi në Wroclaw të Polonisë në drejtimin “Journalism and Social communication”.

Arsimi mbetet një ndër fushat e preferuara të Bubulinës por që pas nuk mbetet as fokusi për temat sociale, reportazhet dhe të drejtat e njeriut duke mos i anashkaluar edhe fushat tjera të përditshmërisë. Sa i përket kohës së lirë, hobet e Bubulinës janë të shumta që nga leximi i librave, shikimi i filmave e dokumentarëve e deri tek udhëtimet.

Në përshtypje të parë mund të duket tejet serioze edhe introverte por nuk i duhet kohë e gjatë për ta vënë në pah që është e buzëqeshur dhe e shoqërueshme.