Postet nga: dezinsektimi

Nesër fillon dezinsektimi në Prishtinë

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka bërë të ditur se për 6 ditë rresht do të dezinsektohen lagjet e ndryshme të Prishtinës.

Fillon faza e katërt e dezinsektimit në Prishtinë, ja oraret sipas lagjeve 

Sot fillon faza e katërt e dezinsektimit në Prishtinë. Dezinsektimi do të bëhet çdo ditë nga ora 20:00 deri në 00:00 në lagjet e caktuara si më poshtë

Fillon faza e tretë e dezinsektimit në Prishtinë

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se nga sot do të fillojë faza e tretë e dezinsektimit hapësinor në kryeqytet.

Këto janë lagjet e Prishtinës ku sot do të kryhet dezinsektimi

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se sot nis faza e katërt e dezinsektimit hapësinor në territorin e komunës.

Gjilani nis fazën e dytë të dezinsektimit hapësinor

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Gjilan, të hënën fillon me fazën e dytë të dezinsektimit hapësinor.

Shpend Ahmeti: Shiu po e pengon dezinsektimin e mushkonjave

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka njoftuar qytetarët se ka përfunduar edhe faza e dytë e dezinsektimit të mushkonjave dhe se kanë mbetur edhe 4 faza tjera pë...

Malisheva tregon oraret e dezinsektimit të zonave endemike

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim, në koordinim me Shtabin Komunal të Komunës së Malishevës, informoi qytetarët e fshatrave për dezinsiktimin selektiv të zonave endemike ...

Orari për fazën e dytë të dezinsektimit hapësinor në Prishtinë

Kjo ditë është zgjedhur pas të gjitha përgatitjeve teknike dhe operative nga ana e Komunës së Prishtinës dhe kompanisë pasi që parashikimet klimatike sigurojnë një javë me ...