Sharr Travel

'Sharr Travel' zbret çmimin e biletave për 25%

 

Kompania “Sharr Travel” e cila disponon flotën me moderne të autobusëve për të gjitha destinacionet turistike ne Shqipëri dhe Mal të Zi për klientët e saj ka ulur çmimin e biletave të autobusit për 25%.

Prishtinë Velipojë Prishtinë 15€ bileta kthyese

Prishtinë Durrës Prishtinë 15 Euro bileta kthyese

Prishtinë Shëngjin Prishtinë 15 euro bileta kthyese.

Prishtinë Tiranë Prishtinë 20 euro bileta kthyese.

Prishtinë Sarandë Ksamil Prishtinë 30 euro bileta kthyese.

Prishtinë Ulqin Prishtinë 20 euro bileta kthyese.