Kur duhet t’i bëni analizat e gjakut?

Shpeshherë shëndeti merret si i mirëqenë, por që të jetoni gjatë duhet kujdesur për trupin.

Nëse ndiheni të lodhur apo thjesht nuk jeni në formën më të mirë të vetës, është mirë që të filloni t’i bëni analizat e duhura.

Olive – Vendi ku ju mund t’i kryeni të gjitha analizat dhe ku mjekët lexojnë rezultatet tuaja dhe ju ndihmojnë të zbuloni saktë gjendjen tuaj shëndetësore.

laboratorin ‘Olive’ mund të kuptoni mbi shëndetin e veshkave, mëlçisë, zemrës, mushkërive, muskujve, etj.

Ju gjithashtu mund të monitoroni hipertensionin dhe mund të bëni kontroll për ndonjë efekt anësor të përdorimit të barnave, në veshka ose mëlçi. Përndryshe Laboratori “Olive” është i specializuar në: Biokimi, Mikrobiologji, Patologji, Imunologji, Hematologji, Gjenetikë.

Gjithashtu aty mund të merrni shërbime specialistike në: Mjekësi Familjare, Pulmologji, Alergologji, Reumatologji, Gastroenterologji, Ortopedi, Kardiologji, Endokrinologji, Neurologji, Psikologji Klinike, Psikiatri, Gjinekologji, Pediatri.