Fundjavë në Vlorë, Berat dhe Tiranë - Mos e leni me ju ikë kjo ofertë marramendëse e 'Sharr Travel'

Shqipëria është destinacioni i shumë kosovarëve në fundjavë.

E për të gjithë ata që ende nuk kanë vendosur se në cilën pjesë të Shqipërisë ta kalojnë vikendin, këtë e ka menduar kompania lidere turistike “Sharr Travel”.

Kjo kompani po ofron një ofertë ekskluzive për të kaluar fundjavën në Vlorë, Berat dhe Tiranë. Vetëm për klientet e saj komopania “Sharr Travel”  ofron pWr akomodim hotelin “Kraal”, një prej hoteleve më të mirë në Vlorë. Ushqimi dhe mikëpritja e bejnë ndryshimin të hotel Kraal dhe hoteleve tjera që gjenden në këtë qytet.

Ju nuk keni nevojë fare të mendoni për akomodimin, të gjitha i ka menduar “Sharr Travel”.

Akomodim, ushqim, shëtitje, transportin, e shërbime të tjera për 3 ditë radhazi për vetëm 75 euro.

Mos e leni me ju ikë kjo ofertë marramendëse!

☎️ Për informata kontaktoni në:

038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016; 045/856228 viber ose na vizitoni në zyret tona:

🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,

🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,

🏡 Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve.