Raportoni Korrupsionin!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
FLM!

RAPORTI JUAJ
ESHTE DERGUAR

EULEX, arrestime në polici dhe MPB

Dy prej të arrestuarve janë punonjës të administratës policore, ndërsa një tjetër është zyrtar i MPB-së. Ata dyshohet se kanë keqpërdorur municionet e dedikuara për organet e rendit

ETIKETA

05 Tetor 2011 - 13:45

Sanie Jusufi 05/10/2011 - 13:45
NDËRVEPRIMI0
KOMENTE0

EULEX, arrestime në polici dhe MPB

by Gazeta JNK
NA NDIQNI