Postet nga: albena reshitaj

Nagavci: Është pezulluar vendimi që ndalonte përdorimin e thëngjillit nëpër shkolla

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka bërë të ditur se është pezulluar vendimi që ndalonte përdorimin e thëngjillit nëpër shkolla. Pra, tash shkollat e ...

Albena Reshitaj sërish kundër partisë së saj, voton për vazhdimin e masave emergjente të energjisë elektrike

Deputetja Albena Reshitaj ka dalë kundër vendimit të partisë së saj, AAK-së të cilët e lëshuan sallën e Kuvendit për të kundërshtuar pritjen e ...

Albena Reshitaj: Dua të besoj se nuk ka shkolla që përdorin ende qymyrin si lëndë djegëse

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Albena Reshitaj, gjatë diskutimit për raportin vjetor të gjendjes së mjedisit për vitin 2020, ka thënë se raporti prezanton gjendjen reale të ...

Xhemajli: Kosova s’ka studime të mirëfillta se çka shkaktojnë problemet mjedisore në shëndetin e qytetarëve

Hana Xhemajli – Hulumtues i Politikave Shëndetësore e ftuar në konferencën “Marrëveshja e Gjelbër Evropiane dhe Qëllimet e Zhvillimit të Qëndrueshëm”, ka thë...

Berishaj: Ballkani Perëndimor duhet të integrohet në tregun energjetik mbarë evropian

Koordinatori i Politikave të Energjisë për Evropën Juglindore në Rrjetin e Aksionit Klimatik (CAN) për Evropë, Viktor Berishaj, i ftuar në konferencën “Marrëveshja e Gjelbë...

Boshnjaku: Qeveria e re s'ka diç specifike për energjinë e ripërtërishme dhe efiqiencën e energjisë

Shend Boshnjaku – drejtor ekzekutiv i 'Green Energy Kosova' dhe përfaqësues i OSHC për çështjet mjedisore, i ftuar në konferencën “Marrëveshja e Gjelbër Evropiane dhe ...

Syla: Shteti duhet t'i përkrahë ata që duan të investojnë në energji solare

Lulzim Syla nga kompania 'Elen', i ftuar në konferencën “Marrëveshja e Gjelbër Evropiane dhe Qëllimet e Zhvillimit të Qëndrueshëm”, ka thënë se shteti ...

Reshitaj: Problemet mjedisore kanë adresë e emër të shkaktarëve të tyre

Deputetja e Kuvendit të Kosovës dhe anëtare e Komisionit për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis, Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë, Albena Reshitaj, e ftuar në konferencë...