VIDEO: Makina Godet Shtyllën Elektrike

Në edicionin e së premtes të rubrikës “Policia “janë transmetuar pamjet e reagimit të Policisë së Kosovës në një rast aksidenti në Mitrovicë.

Makina Golf 4 ka goditur dhe shkëputur në total një shtyllë elektrike duke e lënë lagjen pa energji elektrike.

Pamjet e transmetuara në rubrikën policia tregojnë reagimin e policisë në këtë rast dhe masat hetimore të cilat ndërmerren për ta hetuar rastin.

Ekipe të KEDS janë filmuar po ashtu duke sanuar dëmet nga aksidenti.

https://youtu.be/G-smbD9E8wg?t=30m35s

05 Nëntor 2017 - 21:40

Kreshnik Gashi 05/11/2017 - 21:40
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend