Postet nga: Zenun Elezaj

Sfidat e Komunës së Klinës për sigurinë publike

Kryetari i Klinës, Zenun Elezaj, derisa kandidonte për mandatin e radhës në krye të Komunës së Klinës, kishte folur edhe për sigurinë publike në ...

Gjykata e Apelit e liron nga akuza kryetarin e Komunës së Klinës, i akuzuar për punësimin e vajzës së tij

Kryetari i Komunës së Klinës, Zenun Elezaj, në dhjetor të vitit të kaluar nga Gjykata e Pejës ishte shpallur fajtor për veprën - konflikt interesi. ...

Matja e premtimeve të Zenun Elezajt për sigurinë publike të Klinës

Në kohën kur Zenun Elezaj po garonte edhe për një mandat për të parin e Komunës së Klinës, ka shpalosur planet e tij në lidhje ...

Elezaj: Komuna nuk ka mundësi ligjore ta refuzojë lejen ndërtimore për fabrikën e çimentos në Dollc

Kryetari i Komunës së Klinës, Zenun Elezaj përmes një postimi të gjatë ka treguar se komuna që ai e drejton e ka pasur të pamundur ligjërisht ...

Lufta e banorëve të fshatrave të Klinës për ta stopuar ndërtimin e fabrikës së çimentos

Afër 5 mijë qytetarë të Klinës kanë nënshkruar një peticion, i cili kundërshton ndërtimin e një fabrike të çimentos në fshatin Dollc. Ministria e Mjedisit lë...

Zenun Elezaj e 'rehaton' sërish drejtorin që iu arrestua si i dyshuar për aferë korruptive

Kryetari i Komunës së Klinës, Zenun Elezaj e ka emëruar drejtor të Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Lorenc Marlekun.

Kryetari i Klinës, Zenun Elezaj dënohet me 4 mijë euro për punësimin e vajzës së tij

Gjykata e Pejës e ka shpallur fajtor për konflikt interesi kryetarin e Klinës, Zenun Elezaj dhe e ka dënuar me 4 mijë euro gjobë.

Përfundon gjykimi i Zenun Elezajt, prokuroria kërkon dënimin e tij

Më përfundimin e fjalës përfundimtare të palëve në procedurë, ka përfunduar gjykimi ndaj kryetarit të Komunës së Klinës, Zenun Elezaj për akuzë...