Postet nga: Komuna e Klines

Komunën e Klinës e zuri vera me tenderin për furnizim me dru për ngrohje

Komuna e Klinës kishte hapur tenderin për furnizim me 1,900 metra kubë dru për ngrohje për shkolla, institucione shëndetësore dhe njësi të tjera në ...

KQZ zëvendëson dy këshilltarë në Klinë dhe Zubin Potok

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) sot ka mbajtur mbledhjen e radhës në të cilën ka bërë zëvendësimin e dy këshilltarëve Komunal nga komuna ...

ZKA: Komuna e Klinës nuk ka ndërmarrë masa shtesë që detyron borxhlinjtë të paguajnë obligimet

Përveç letër-kujtimit, Komuna e Klinës nuk ka ndërmarrë masa shtesë për borxhlinjtë, sikur veprimet ligjore përmes përmbaruesit, në mënyrë që të detyrojë ...

ZKA: Komuna e Klinës për subvencionim te fermerëve përdori kritere që nuk ishin të përfshira në thirrje

Komuna e Klinës për subvencionim të fermerëve me serra dhe makina mjelëse ka përdorur kritere që nuk kanë qenë të përfshira në thirrjen publike.

Sfidat e Komunës së Klinës për sigurinë publike

Kryetari i Klinës, Zenun Elezaj, derisa kandidonte për mandatin e radhës në krye të Komunës së Klinës, kishte folur edhe për sigurinë publike në ...

Banorët e tri fshatrave nga dy komuna nuk duan devijim të trasesë së rrugës - VIDEO

Banorët dhe pronarët e bizneseve të fshatrave Gllarevë, Stapanicë dhe Rixhevë, kanë pakënaqësi lidhur me devijimin e trasesë së rrugës që kalon në atë zonë.

Nesër rifillon procesi mësimor në Klinë

Shkollat në komunën e Klinës nesër do të rifillojnë procesin mësimor.

Në shkollat e komunave të Klinës dhe Skenderajt nesër nuk do të mbahet mësim

Komuna e Klinës dhe e Skenderajt kanë njoftuar se të premten nuk do të mbahet mësim për shkak të situatës së krijuar nga vërshimet.