Postet nga: Gjykata e Apelit

Gjykata e Apelit ka vendosur për të akuzuarit për shpërthimin në Zhur, nga i cili ishte vrarë polici Sami Thaçi

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar aktgjykimin e Gjykatës së Prizrenit sipas të cilit me nga 12 vjet burgim ishin dënuar Iran Badalli dhe Arben Gashi, të akuzuar ...

Milaim Zeka dhe Ilir Krasniqi në rigjykim për shmangie tatimore

Milaim Zeka dhe Ilir Krasniqi do të vazhdojnë ballafaqimin e tyre më Prokurorinë Speciale për shmangie tatimore lidhur me rastin ku akuzohen për mashtrim me viza të punë...

Rasti i Shaban Gogajt, avokati i tij paditi gjyqtarët, merr përgjigje nga Apeli

Besnik Berisha, i cili është avokat i Shaban Gogajt, të akuzuarit për vrasjen e Agonis Tetajt më 23 shtator të vitit 2018, kishte paditur gjyqtarët që e kishin gjykuar kë...

Çka miratoi sot KGJK-ja në mbledhjen e saj?

Këshilli Gjyqësor i Kosovës sot pas prezantimeve të raporteve vjetore për vitin 2023 nga gjykatat, paneli për lirimin me kusht, dhe Komisioni i monitorimit të planeve ...

Puna e Gjykatave prezantohet para Këshillit Gjyqësor

Në mbledhjen e Këshillit Gjyqësor është duke u prezantuar puna vjetore dhe efikasiteti i gjykatave për vitin 2023 të të gjitha gjykatave Themelore të vendit, përfshirë edhe ...

Rinis beteja gjyqësore mes ish-bashkëshortëve për ndarjen e pasurisë

N. A. nga Prishtina, të martën ka rinisur betejën e saj gjyqësore me ish-bashkëshortin e saj B. A., për ndarjen e pasurisë së krijuar gjatë ...

Policin e dyshuar për dhunimin e të miturës në Gjakovë Apeli e lë në arrest shtëpiak

Gjykata e Apelit më 12 janar të këtij viti ka vendosur se polici E. S. duhet të qëndrojë nën masën e arrestit shtëpiak.

Vjedhja e 2 milionë eurove nga Thesari, Supremja refuzoi ankesat e Grudës dhe Shalës

Gjykata Themelore e Prishtinës i kishte gjetur fajtorë dhe dënuar Labinot Grudën dhe Kadri Shalën në dhjetor të vitit 2022, për vjedhjen e 2 milionë eurove nga ...