Postet nga: Zenun Elezaj

Deklarohet kryetari i Klinës pasi u dënua për punësimin e vajzës së tij

Kryetari i Komunës së Klinës, Zenun Elezaj, është shprehur i bindur se Gjykata e Apelit do të rrëzojë vendimin e Gjykatës së Pejës, e cila ...

Kryetari i Klinës, Zenun Elezaj dënohet për punësimin e vajzës së tij

Gjykata e Pejës e ka shpallur fajtor për konflikt interesi kryetarin e Klinës, Zenun Elezaj dhe e ka dënuar me 4 mijë euro gjobë.

400 mijë euro për liqenin akumulues në Komunën e Klinës

Në vitin që vjen, parashihet të ndërtohet liqeni akumulues për ujë të pijshëm në Komunën e Klinës. Në projektin e titulluar “Ndërtimi i Liqenit ...

Sokol Bashota: Elezaj e ka kthyer në nepotizëm Komunën e Klinës

Gjatë debatit për Komunë e Klinës, ish kryetari Sokol Bashota e ka akuzuar Zenun Elezajn se e ka kthyer nepotizmin në Komunë.

Zymi: Shëtitorja afër Ujëvarave të Mirushës është e jashtëligjshme

Gjatë debatit për Komunën e Klinës, aktivistja mjedisore Flutura Zymi ka folur për ndërtimin e shëtitores afër Ujëvarës Mirusha, e cila ...

Shpjegimi i Zenun Elezaj për barin që mbiu mbi asfaltin në Klinë?

Nën qeverisjen e Zenun Elezajt të AAK-së në Klinë kishte mbi bari mbi asfalt.

Si ndodhi që Komuna e Klinës shtroi asfalt në territorin e Malishevës?

Një gjë e pazakontë kishte ndodhur në Klinën e qeverisur nga Zenun Elezaj.

Arsyetimi i Elezajt për çmimin mbi 1000% më të shtrenjtë të emulusionit

Një emision i “Drejtësia në Kosovë” i transmetuar gjatë këtij viti kishte shfaqur në pah faktet se një metër katror emulsion e cila kushtonte 5 deri në 10 cent ...