Postet nga: Xhabir Zharku

Xhabir Zharku mbetet në paraburgim edhe për dy muaj

Gjykata e Ferizajt ka marrë vendim ndaj ish-kryetarit të Kaçanikut, Xhabir Zharku, pas kërkesës për vazhdimin e paraburgimit nga ana e prokurorit Rasim Maloku.

Policia tregon se çfarë gjetën në shtëpinë e Xhabir Zharkut

Gjatë ditës së djeshme Policia e Kosovës ka zhvilluar një aksion të bastisjes në shtëpinë e ish kryetarit të Komunës së Kaçanikut, Xhabir Zharku ku ...

Policia bastis dhe gjen armë në familjen e Xhabir Zharkut

Policia e Kosovës njofton se hetuesit rajonalë të Ferizajt sot kanë kryer një kontroll në shtëpinë dhe objektet përcjellëse të një 31 vjeçari me inicialet M....

Këshilli Prokurorial dënon kërcënimet ndaj prokurorit Rasim Maloku

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka dënuar fuqishëm kërcënimin ndaj prokurorit të krimeve të rënda të Ferizajt, Rasim Maloku, si dhe familjes së tij,

Apeli vërteton vendimin për paraburgim ndaj Xhabir Zharkut

Gjykata e Apelit ka vërtetuar vendimin e Gjykatës së Ferizajt për vazhdimin e paraburgimit ndaj Xhabir Zharkut edhe për dy muaj.

Gjykata merr vendim për Xhabir Zharkun

I është vazhduar masa e paraburgimit ish-kryetarit të Komunës së Kaçanikut, Xhabir Zharkut.

Apeli merr vendimin për Xhabir Zharkun

Gjykata e Apelit të Kosovës ka refuzuar si të pabazuar ankesën e avokatit mbrojtës kundër vendimit  për caktimin e masës së paraburgimit prej një ...

Detaje nga seanca e sotme ndaj Xhabir Zharkut

Sot në seancën dëgjimore në Gjykaten e Ferizajt u vendos që ish-kryetari i Komunës së Kaçanikut, Xhabir Zharku të qëndrojë një 1 muaj në paraburgim.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!