Postet nga: Albana Kelmendi

Dënim me kusht për të akuzuarin që e pranoi se i ishte bashkuar ISIS-it

Zijadin Berisha u gjet fajtor dhe u dënua sot me dy vite burgim me kusht nga Gjykata e Prishtinës, për organizmi dhe pjesëmarrje në grupe terroriste.

Gashi tregon si ka qenë neni për martesat mes personave të gjinisë së njëjtë në Draftkodin e kaluar Civil

Në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet lidhur me Kodin Civil të Kosovës.

Arsyet pse dështoi seanca ndaj Xhabir Zharkut

Gjendja jo e mirë shëndetësore e gjyqtarit Ibrahim Idrizi, i cili është kryetar i trupit gjykues në rastin ndaj Xhabir Zharkut, ka bërë që seanca gjyqësore ...

Djali i Xhabir Zharkut po hetohet për kansojen e prokurorit që ia akuzoi babanë

 

Vdekjet, lëndimet në vendet e punës e mungesa e kontratave, sfidat kryesore të punëtorëve të Kosovës

Punëtorët ballafaqohen me shumë telashe në Kosovë, nga mungesa e kontratave të punës, orari i tejzgjatur deri te kushtet jo të favorshme për punë.

Xhabir Zharku deklarohet i pafajshëm në akuzat për dhënien e lejes së ndërtimit në pronë të komunës

Xhabir Zharku, i akuzuar për shpërdorim të detyrës zyrtare u deklarua sot i pafajshëm në gjykatën e Ferizajt.

Xhabir Zharku nuk deklarohet për fajësinë, kërkon provat nga Prokuroria, me theks deklaratat e dëshmitarëve

Xhabir Zharku, ish-kryetar i komunës se Kaçanikut, ka dalur para gjykatësit për t`u përballur me aktakuzën e Prokurorisë e cila atë e ngarkon ...

Dyshimet në menaxhimin e financave të Odës së Avokatëve

Në emisionin e sotëm në “Drejtësia në Kosovë” në pjesën e dytë u transmetuan dyshimet për keqpërdorimet dhe menaxhimin e financave të Odës së ...