Postet nga: Burim Ademi

Dyshimi për shpëlarje parash: Dy herë u dënua, herën e tretë u shpall i pafajshëm nga gjykata

Gjykata e Prishtinës i dha edhe njëherë përgjigje rastit ku akuzohet Milovan Gajic për shpërlarje të parave dhe tregti të ndaluar.

Anulohet seanca gjyqësore për rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviq

Gjykimi ndaj të akuzuarve lidhur me rastin e vrasjes së politikanit opozitar serb Oliver Ivanoviq ka qenë e paraparë të vazhdojë të martën (26.03.2024) në Gjykatën e Prishtinës, ...

Edhe një seancë e dështuar ndaj të akuzuarve për rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit

Gjykimi ndaj pesë të akuzuarve për rastin e vrasjes së politikanit opozitar serb Oliver Ivanoviq, ishte paraparë të vazhdonte të mërkurën më13.03.2024, në Gjykatën e Prishtinë...

Gjykata e Apelit ia ul dënimin me burg ish-gjyqtarit Sali Berisha, i akuzuar për marrje ryshfeti

Gjykata e Apelit ia ka ulur dënimin ish-gjyqtarit Sali Berisha, i akuzuar për marrje ryshfeti.

Milaim Zeka dhe Ilir Krasniqi në rigjykim për shmangie tatimore

Milaim Zeka dhe Ilir Krasniqi do të vazhdojnë ballafaqimin e tyre më Prokurorinë Speciale për shmangie tatimore lidhur me rastin ku akuzohen për mashtrim me viza të punë...

Ish-gjyqtari Sali Berisha, i akuzuar për marrje ryshfeti, del para Gjykatës së Apelit

Ish-gjyqtari Sali Berisha ka dalë para Gjykatës së Apelit lidhur me rastin për marrje ryshfeti dhe armëmbajtje pa leje për të cilin ishte shpallur fajtor

Apeli vërteton urdhrin e Gjykatës së Pejës për lirimin e vilave të sekuestruara në Brezovicë

Gjykata e Apelit e ka refuzuar si të pabazuar ankesën e Prokurorisë Themelore të Ferizajt, duke vërtetuar urdhrat e Gjykatës Themelore të Pejës të 5 dhe 6 korrikut 2023, ...

Plagosja e policit në Skenderaj, Apeli lë në fuqi aktakuzën ndaj Nuredin Lushtakut dhe vëllezërve të tij

Gjykata e Apelit ka lënë në fuqi aktakuzën kundër Nuredin Lushtakut dhe dy vëllezërve të tij, Faton dhe Arif Lushtaku për rastin e plagosjes ...