Postet nga: Komuna e Hanit te Elezit

Komuna e Hanit të Elezit vonoi mbi 30 ditë pagesat për shërbime kontraktuese

Komuna e Hanit të Elezit gjatë vitit 2022 ka vonuar mbi 30 ditë pagesat për pesë shërbime kontraktuese.

Dyshime për konflikt interesi, Komisioni i kryetarit përzgjedhi motrën e tij për punësim

Motra e kryetarit të Komunës së Hanit të Elezit, Mehmet Ballazhi, është punësuar si edukatore kopshti për fëmijët e moshës 3-6 vjeç në Institucionit ...

Dyshimet për helmimin nga uji, Ministria e Shëndetësisë furnizon me barna shtesë Kaçanikun e Hanin e Elezit

Pas dyshimeve për helmim të qytetarëve nga uji, Ministria e Shëndetësisë ka furnizuar me barna dhe produkte medicinale QKMF-të e komunës së Hanit të Elezit ...

Shkarkohet kryeshefi i Ndërmarrjes 'Pastrimi' në Han të Elezit, e quan hakmarrje politike - DOKUMENT

Irfan Suma tashmë ish-kryeshefi i Ndërmarrjes “Pastrimi” në Han të Elezit është shkarkuar nga bordi i drejtorëve të kësaj ndërmarrjeje.

Kryetari i Hanit të Elezit, pret në takim Xhabir Zharkun, të akuzuar për keqpërdorim detyre

Gjatë ditës së sotme, Kryetari i ri i Komunës së Hanit të Elezit, Mehmet Ballazhi ka pritur në takim ish- Gjeneralin e Ushtrisë Shqiptare, Kudusi Lama ndërsa ...

I dënuari për mashtrim me vota zgjedhet kryesues i Asamblesë në Han të Elezit

Gjatë ditës së sotme është mbajtur mbledhja inauguruese e qeverisjes së re të Komunës së Hanit të Elezit.

Rufki Suma humb Hanin e Elezit pas tre mandateve

Sipas rezultateve preliminare, Komuna e Hanit të Elezit do të qeveriset nga kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës, Mehmet Ballazhi.

Modeli i ri-integrimi nga Hani i Elezit

Tre fëmijë që dikur jetonin në një zonë të luftë dhe nuk kishin marrë asnjë mësim në gjuhën shqipe sot janë kyçur në sistemin e më...